Returnare produse

  •   Aveți dreptul de a vă retrage din contract pentru produsele comercializate, în termen de 14 zile calendaristice doar dacă acestea nu corespund măsuratorilor sau caracteristicilor cerute de dvs prin formularul de comanda. Intrucat fiecare produs este creat special pentru dvs, la comanda, nu puteti renunta la acesta decat daca nu îndeplinește condițiile de dimensiuni, culoare sau prezintă defecțiuni tehnice, care sa conducă la imposibilitatea montarii si folosirii sale corespunzătoare. Conform OUG 34/2014 art 16, lit c: ”Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;”.
  •   Perioada de retragere expiră după 14 zile pentru produsele comercializate, începând din ziua în care intrați d-voastra  în posesia fizică a produselor, asa cum rezulta din documentele de transport.
  •   Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract, utilizând o declarație neechivocă prin e-mail la adresa vanzari@glafuristop.ro
  •   Returnarea produsului/produselor comandate si livrate se va realiza exclusiv la adresa indicata la inceputul acestui document prin predarea personala a acestora de catre clientul cumparator ori prin expedierea lor, pe cheltuiala cumparatorului client, printr-o firma de curierat. 
  •    Contravaloarea produselor comandate, livrate de DA DESIGN CONFORT SRL si ulterior returnate de catre clientul cumparator, in conditiile sus-mentionate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, in contul personal al clientului cumparator, cu exceptia cazului in care acesta imputerniceste in scopul aratat o terta persoana, prin act autentic notarial, inscris care se va prezenta in original DA DESIGN CONFORT SRL.
  •   Acele produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid NU vor fi acceptate pentru returnare de catre DA DESIGN CONFORT SRL, in conformitate cu OUG 34/2014 Art. 16 Lit. d.

Produsele pot fi returnate in 14 zile***** calendaristice fara a preciza motivul returului. Produsul (produsele) se vor retuna in ambalajul original prin serviciul de curierat rapid. Plata catre client se va face in aceiasi zi in care se primeste coletul. 

Produsele care beneficiaza de garantie vor fi insotite de certificat de garantie. Returnarea produsului (produselor) se vor face in conditiile de mai sus.

Pastrati ambalajele originale !

***** Glafurile NU SE RETURNEAZA. Deoarece sunt debitate pe dimensiunile clientului iar comanda plasata se considera ferma. Masurati cu atentie si specificati culoarea glafului comandat.