fabrica de termopane

reparatii termopane

Glaf exterior ECO, latime 7.5cm View larger

Glaf exterior ECO, latime 26cm

GLAFURI TABLA ALUMINIU ECO 1 MM GROSIME

Pretul este pentru 1 metru liniar.

Introduceti lungimea dorita (cm);

Alegeti culoarea dorita: alb, maro;

Lungimea maxima: 300cm.

Platesti doar cat ai nevoie.

Culori: alb, maro, gri antracit, stejar auriu, nuc, stejar închis.

Mai jos, la ACCESORII, gasiti spuma pentru montaj glafuricapace pentru glaf ECO si garnitura glaf ECO.

Pachetul nu contine capacele pentru glaf. Mai jos pe pagina gasiti la ACCESORII capacele pentru glaf. Daca comandati mai multe glafuri, NU UITATI sa selectati capacele si sa le adaugati in cos.

More details

75,28 lei
 Lungimea si nr. de bucati 

Lungime (cm)

BucatiAi intrebari? Chat on WhatsApp

Informatii

Fiind vopsit în câmp electrostatic cu vopsea pe bază de poliester, rezistentă la raze UV, acest pervaz exterior din aluminiu își păstrează calitățile estetice și culoarea plăcută. Prevăzut cu folie de protecție împotriva zgârieturilor, pervazul exterior din aluminiu poate fi manipulat în timpul transportului și montajului fără riscul de a-i compromite calitățile tehnice și estetice. Folia de protecție se poate înlătura după montare.

Datorită rezistenței la condiții meteo și temperaturi extreme, acest pervaz exterior din aluminiu asigură un drenaj eficient al apei și protejează tencuiala clădirii, oferindu-vă economii semnificative pe termen lung. Datorită proceselor de fabricație avansate, pervazul este rezistent la substanțe chimice, la abraziune, la acțiunea luminii solare și la condiții meteo extreme.

Pervazul exterior din aluminiu este disponibil într-o gamă variată de culori (alb RAL 9016, maro RAL 8014, gri antracit RAL 7016, stejar auriu, nuc, stejar închis), fiind perfect pentru aplicarea pe partea exterioară a tâmplăriei termoizolante din orice construcție, de la case și apartamente până la blocuri de locuințe, construcții industriale sau clădiri de birouri.

Cum masor ?

Se masoara lungimea golului unde doresti sa montezi glaful, capacele nu influenteaza lungimea glafului.

Se masoara latimea golului unde doresti sa montezi glaful, capacele nu influenteaza latimea glafului.

Accesorii

Reviews (0)